Yol ortasında yaşlı adamı ayaklarından vurdu

Bahçelievler’de bir şahıs, alacaklısı olduğu iddia edilen akrabasını ayaklarından vurdu. Yaşı adamın vurulma hatıra emniyet kameralarına da yansıdı.

Yol ortasında yaşlı adamı ayaklarından vurdu
01 Ocak 1970 - 00:00

 

İstanbul Bahçelievler'de yol ortasında bir silahlı hücum meydana geldi. İddiaya göre, Erol Keskin isimli zanlı, aralarında alacak verecek meselesi bulunan akrabası Atıf Keskin’i evinden çıktığı sırada takip etmeye başladı.

Kısa süren takibin ardından Atıf Keskin’in arkasından gelen saldırgan, ihtiyar adamın ayaklarına doğru ateş ederek yaralayıp, kaçtı. Olayı gören vatandaşlar ihtiyar adamın yardımına koşarak, sıhhat ve polis ekiplerine havadis, bilgi, salık verdi.

Bu sırada bazı vatandaşlar da saldırganı yakalamak için peşinden koştu ancak başarılı olamadı. Öte yandan ihtiyar adamın ve saldırganın daha evvel de birbirlerini silahla yaradıkları ortaya çıktı.

Yaşanan silahlı hücum emniyet kameraları aracılığıyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Atıf Keskin yolda yürürken saldırgan arkasından yaklaşıyor ve ayaklarına doğru ateş ediyor. Ayağına isabet eden mermiler nedeniyle ilk evvel zıplamaya başlayan ihtiyar adamın belindeki silah düşüyor.

Olay yerinde bulunan bir iş yeri çalışanları da derhal ihtiyar adamı içeriye alarak saldırganın peşinden koşuyor. Ihtiyar adama ilk müdahaleyi yapan iş yeri çalışanları daha sonra sıhhat ekiplerine havadis, bilgi, salık veriyor. Sıhhat ekipleri de ihtiyar adama vaka yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum