Minibüsçülerin Kemerli Saldırısına Uğrayan Polis Silahını Ateşledi: 1 Yaralı

Beylikdüzü'ünde, trafikte tartıştığı minibüsçülerin kemerli saldırısına uğrayan polis silahını ateşledi. Yerden seken kurşun bir sürücüyü yaraladı. Yaşananlar emniyet kameralarına yansıdı.

Minibüsçülerin Kemerli Saldırısına Uğrayan Polis Silahını Ateşledi: 1 Yaralı
01 Ocak 1970 - 00:00

Ersan SAN / İstanbul DHA

 

Olay, Beylikdüzü D-100 Karayolu Yanyol Haramidere Mevkii Avcılar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, görevi devralmaya giden bir polis memuru, yol verme tartışması yüzünden yolcu minibüsü şoförüyle kavga etti. Kavgayı gören öbür minibüs şoförleri de arkadaşlarına yardıma koştu. Minibüs şoförünün kemerle saldırması üzerine polis, silahını ateşledi. Ateşlenen silahtan yerden seken bir mermi minibüs şoförünün bacağına isabet etti. Çevredekiler, kavgayı ayırmaya çalıştı. Durumun bildirilmesi üzerine vaka yerine polis ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Yaralanan minibüs şoförü sıhhat ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  OLAY ANI KAMERADA

Yaşanan vaka hatıra bir işyerinin emniyet kamerası aracılığıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, benzin istasyonu içerisinde minibüs sürücüsünün kemerler saldırması, polisin ikna için silahını ateşlemesi, merminin sekmesi ve sürücünün yaralanması görülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum