Konutta yeni kampanya detayları yarın açıklanacak

Gayrimenkul sektörü, Türkiye'nin geleceğine ve kuvvetli ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yarın tarihi bir kampanyaya daha imza atacak.

Konutta yeni kampanya detayları yarın açıklanacak
01 Ocak 1970 - 00:00

 

Gayrimenkul sektöründeki tarihi kampanyaya ilişkin detayların, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum aracılığıyla yarın İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Emlak Ev GYO, İller Bankası AŞ (İlbank), KİPTAŞ, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Ev Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) ve Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) ile birçok şirketin kampanyaya iç olması öngörülüyor.

Sektörün önde gelen müessese ve şirketlerinin hayata geçireceği yeni kampanya ile vatandaşların daha müsait koşullarda ev sahibi olmalarının yanı dizi yatırımlarının da ulusal ekonomiye katkı sağlaması amaçlanıyor. 

 

dataLayer.push({'platform': 'Responsive','category1': 'Ekonomi','category2': 'TOKİ'den 2018'de ikinci indirim kampanyası'});

YORUMLAR

  • 0 Yorum