VE BEKLENEN OLDU

VE BEKLENEN OLDU
04 Mayıs 2015 - 10:06

 

Ve beklenen mucize oldu!...

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, seçim bildirgesinde yazan “Halkın onaylamadığı hiçbir projeye geçit vermeyeceğim” sloganını seçime son yedi ay kala hatırladı. 

Yönetime geldiği dört buçuk yıldan bu güne kadar yaptığı hiç bir şeyi Kartallıya sormayan, hatta bir çok uygulamayı emrivaki yapan sayın Öz, inanamayacaksınız ama ilk defa bir park düzenlemesi için halkın görüşünü, yaptığı anket oylamasıyla sordu.

Tabi tahmin edebileceğiniz gibi, doğal olarak seçim yatırımı söylentileri de kulislerde dolşmaya başladı. Seçim yatırımı olabilir mi? Tabi ki olabilir.!

Vallahi kurban kesmek lazım.! Seçim yatırımı veya değil, onu bunu bilmem, sayın başkan bundan sonra her uygulama projesinde bu sistemi devam ettirecekse ne mutlu Kartallılara!.  

Hiç değilse son yedi ay arzular hizmet şelalesi olarak fayda sağlasın. Son yedi ay açıklar kapatılsın ve son yedi ay gözler ve gönüller boyansın.

Cemil Ekşi’den şok karar!..

İstanbul siyasetinin en tanınmış ve sevilen simalarından olan, Orhanlı eski Belediye Başkanı, CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı ve CHP Tuzla ilçe Başkanı Cemil Ekşi geçtiğimiz günlerde, 2014 yerel seçimlerinde aday olmayacağını, siyaseti bıraktığını ve bundan sonra sade bir yurttaş olarak hayatına devam edeceğini açıkladı.

Siyasi arenada, yapılan bu açıklama sonrası büyük bir ohhhh ..! sesi duyuldu. Çünkü gerek siyasi gerekse kişilik anlamında oldukça büyük bir kitleye hitap eden Ekşi’nin rakipleri büyük bir nefes aldı. İstanbul’da insani ilişkileri tarafından her kesimden insanın sevgi ve saygısını kazanmayı başaran ve bu ilişkilerini sağlam temellerle kuran Cemil Ekşi, aldığı bu büyük karar sonrası siyasette şimdilik büyük bir boşluk bıraktı.

Bu kararı neden aldığı konusunu hiç irdelemeden, alınan bu kararla bir çok insanı da büyük bir  hayal kırıklığına uğratan Ekşi, sade bir yurttaşlığın ötesinde kendisinden hizmet bekleyen sevenlerini ve destekleyenlerini de tabi ki üzdü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum