Üreten Kadınlar Buluştu

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde bulunan Girişimci Kadınlar bir araya geldi.

Üreten Kadınlar Buluştu
05 Aralık 2018 - 14:19

 

Ataşehir belediyesinin öncülüğünü yaptığı “Kadın Girişimciler Günü” etkinliği bir çok girişimci kadının katılımıyla gerçekleştirildi. Ataşehirli iş kadınları ve girişimciler ilçede bulunan Mustafa Saffet Kültür Merkezinde bir araya geldi. Etkinliğe Türkiye’deki önemli markaların kadın sahipleri ve ortaklarıda katılarak kendileri ve iş dünyası ile ilgili konuşmalar yaptılar.

Etkinliğe Katılan Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz kadınların ülke ekonomisinde önemli bir yeri olduğunu belirterek ekonomik kalkınma sürecinde önemli rol oynayan girişimcilerimizi belediye olarak destekliyoruz. Ataşehir Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte kadınlara yönelik projeler üretiyor, etkinlikler ve eğitimler düzenliyoruz. Özellikle kadınlara yönelik çok önemli projelerimiz bulunuyor. AKAGİM’de sosyal ve ekonomik hayatta kendi işini kurmuş kadınlara ortak ofis desteği sağlıyor, şirket giderlerini düşürmelerine yardımcı oluyor ve 2 binin üzerinde Ataşehirli kadın girişimcimize destek oluyoruz”dedi.

Daha sonra bir çok girişimci kadın kendi başladıkları projeleriyle ilgili standlar açarak ürünlerini ve markalarını tanıtma fırsatı buldular.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum