Sözünde Durmadı !

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz 2004 yılındaki seçimlerinde vatandaşa deklare ettiği “iki dönem belediye başkanı olacağım” sözünü tutmadı. İki dönemini dolduran Öz, tekrardan belediye başkanı olmak için aday adaylık müracatında bulundu.

Sözünde Durmadı !
15 Kasım 2018 - 10:41

 

İki dönemdir Kartal Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Altınok Öz CHP aday adaylık müracatlarının başladığı bir sivil toplum kuruluşunun düzenlendiği toplantıda “  ben belediye başkanlığı adaylık başvurusunda bulunmayacağım, başvurmayacağım. Bu fikriminde de verdiğim sözlerden ayrılmamak adına arkasında duruyorum” diyerek bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamasının hemen ardından Öz CHP Kartal İlçe binasında aday adaylık başvurusunu yaptı. Belediye başkanı Altınok’un bu kadar kısa süre içerisinde iki tezat açıklama yapması vatandaşlar tarafından anlaşılamadı.

Özü’de bir Sözü’de bir !

Altınok Öz  “verdiğim sözlerden ayrılmamak adına bu fikrimin arkasında duruyorum” diyerek adaylık başvurusunda bulunmayacağım açıklaması hakkında katıldığı bir tv programında neden adaylık başvurusunda bulunmayacağını açıklamıştı.

Öz yaptığı açıklamada Ben 2004 yılında aday aday olduğumda siyasette iki dönem olacağımı söyledim. 2009 yılında aday adaylığımdaki beni tanıtan broşürde özüde bir sözüde bir oldu. Dolayısıyla ben bu sözü veren bir kişi olarak. İki dönem olacağım diyen bir kişi olarak bu dönem adaylık başvurusunda bulunmayacağım” demişti.

Altınok Öz’ün bu kadar kısa sürede keskin karar değişikliğinin sebebi bilinmiyor fakat bu tavırlarının Kartal seçmeni üzerinde olumsuz bir etkisi olması kaçınılmaz gibi gözüküyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum