Nakkaştepe Millet Bahçesi Olacak

İSTANBUL’da Üsküdar Nakkaştepe’deki 50 dönümlük askeri arazi ‘Millet Bahçesi’ olarak düzenlendi. Eşsiz boğaz manzaralı, ahşap uçan yolları, macera adası, kamp ve okçuluk alanları, gölet ve piknik alanları ile İstanbul’un yeni gözdesi olmaya aday Nakkaştepe Millet Parkı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Nakkaştepe Millet Bahçesi Olacak
29 Kasım 2018 - 20:35

 

Son rötuşları yapılan Nakkaştepe Millet Bahçesi'nin kapılarını ilk kez Hürriyet’e açan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, arazinin sadece Üsküdar’ın değil, İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Anadolu Yakası’nın Millet Bahçesi’ni İstanbul’un manzara balkonunda yapıyoruz. Üsküdarlılar ve İstanbulluların bu olağanüstü Boğaz ve İstanbul manzarası eşliğinde çoluk çocuk ailece hoş ve keyifli anlar geçirmesini diliyoruz. Nakkaştepe Millet Bahçesi sadece Üsküdar değil İstanbul’un diğer semtlerinden gelen vatandaşlarımızın da nefes alacağı, kendilerini mutlu hissedecekleri bir mesire alanı olacak. Millet Bahçesi’nde ayrıca mevcut, metruk haldeki spor salonunu yenilemek suretiyle, hiçbir yeni yapılaşmaya gitmeden vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum