Kış Spor Okulları Açıldı

Sultanbeyli’de gençlerin spor yapmalarını özendirmek için düzenlenen spor şenlikleri birçok sporcunun ve vatandaşın katılımıyla açıldı.

Kış Spor Okulları Açıldı
08 Aralık 2018 - 09:47

İlçe belediyesi ve İlçe gençlik spor müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri “Spor Şenlikleri ve Kış Spor Okulları” programı düzenlenen törenle başladı. Özellikle genç öğrencilerin spor yaptırılmasının  hedeflendiği programda kickboks, judo, futbol, badminton, yüzme, plates gibi birçok spor branşından gelen sporcular çeşitli performanslar sergiledi. Aynı zamanda ulusal ve ulusalararası dereceye girmiş sporcular izleyicilere tanıtıldı.

Programa katılan belediye başkanı bir konuşma yaptı. Konuşasın sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için önemli olduğunu vurgalan belediye başkanı Hüseyin Keskin " Geçtiğimiz sene 20bin öğrenciye ulaştık , onları sporun içine dahil ettik ve 5 bin öğrencimize madalya vermiş olduk. Amacımız evlatlarımızı spora alıştırmak ve madalya ile teşvik etmekti. Hedefimizi daha da büyüttük. Sultanbeyli'de bulunan 80 bin öğrencinin tamamına ulaşmak istiyoruz. Biz onlara ulaşmadığımız vakit uyuşturucu ve terör örgütleri gençleri tuzaklarına düşürmeye çalışıyor" dedi.

Keskin konuşmasının devamında "Gençlerimizin spor, eğitim, edebiyat ve sanat alanında kendilerini geliştirmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Onları gördükçe daha da mutlu oluyoruz. Çocuklarımızı iyi bir şekilde yetiştirdiğimizde iyi bir ülke olacağımıza inancımız var, bu inançla çalışıyoruz. Yaşadığınız ilde, ilçede vatandaşların dertleriyle ilgilenmek, gençlerin ilgi alanlarına yoğunlaşmak ve daha iyi yetişmelerini sağlamak gibi bir vazifemiz var. Sanaldan spora diye bir program başlattık ve büyük ilgi gördük. Evlatlarımızın ilgi alanlarına yönelik projelerle gençlerimizle bu alanlarda buluşmak istiyoruz. Evlatlarımızın iyi bir şekilde yetişerek ilçemizi, ülkemizi iyi temsil etmesi, başarılı olması, olimpiyatlara katılması hepimizi mutlu ediyor."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Sami Kuşçu da birer selamlama konuşması yaparak sporculara başarılar diledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum