Emine Erdoğan Atık Otomatını Beğendi

İstanbul Büyükşehir Beleidyesi'nin geliştirdiği "Akıllı Geri Dönüşüm Otomatı" Sıfır Atık zirvesinin gözdesi oldu.Standı ziyaret eden Emine Erdoğan "sıfır atık projesi için güzel bir örnek"dedi.

Emine Erdoğan Atık Otomatını Beğendi
08 Aralık 2018 - 09:27

Büyükşehir belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda lansmanı yapılan ve vatandaşlar tarafından da çok beğenilen "Geri Dönüşüm otomatı "Sıfır Atık" zirvesinde yoğun ilgi gördü. Tanıtımı yapıldıktan sonra özellikle sosyal medya üzerinde en çok konuşulan ve paylaşılan konu "Geri Dönüşüm Otomatı" olmuştu. 
Büyükşehir belediyesi , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kasım ayının ilk gününde düzenlenen Sıfır Atık Zirvesi’nde Akıllı Geri Dönüşüm otomatı projesiyle Yenilikçilik Ödülü” ne layık görülmüştü. İBB Başkanı Mevlüt Uysal, ödülü Emine Erdoğan Hanımefendi’nin elinden almıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yerli ve milli olarak ürettiği “Akıllı Geri Dönüşüm Konteyneri”, İstanbul Uluslararası Çevre Zirvesi ve Fuarı’nda da görücüye çıktı. 

İBB Başkanı Mevlüt Uysal ile birlikte zirveye katılan Emine Erdoğan Hanımefendi, fuarı gezerken “Akıllı Geri Dönüşüm Konteyneri”ne pet şişe atarak İstanbulkartına bakiye yükleme deneyimini yaşadı.

Akıllı Konteyneri çok beğenen Erdoğan, Başkan Uysal’a; “Çok teşekkür ederim, Akıllı Geri Dönüşüm Konteyneri harika bir proje. Sıfır Atık projesi kapsamında güzel bir örnek oldu, sağ olun” dedi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum