Karar Değiştirdi

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir toplantıda 2004 seçimlerinde iki dönem belediye başkanı olacağım diyerek verdiği ayrılmamak adına bu dönem belediye başkan adaylığı başvurusu yapmayacağını söyleyen Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz sebebi nedir bilinmez söylediği sözlerin tam aksine bugün CHP Kartal ilçe başkanlığında belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapacağı öğrenildi.

Karar Değiştirdi
26 Kasım 2018 - 06:42

Altınok Ö’ün “verdiğim sözlerden ayrılmamak adına bu fikrimin arkasında duruyorum” diyerek adaylık başvurusunda bulunmayacağım açıklaması gündeme düşmüş Öz konuyla ilgili katıldığı bir tv programında neden adaylık başvurusunda bulunmayacağını açıklamıştı.

Öz yaptığı açıklamada Ben 2004 yılında aday aday olduğumda siyasette iki dönem olacağımı söyledim. 2009 yılında aday adaylığımdaki beni tanıtan broşürde özüde bir sözüde bir oldu. Dolayısıyla ben bu sözü veren bir kişi olarak. İki dönem olacağım diye bir kişi olarak bu dönem adaylık başvurusunda bulunmayacağım” demişti.

 

 RESİME TIKLA ÖZ'ÜN AÇILAMASINI  İZLE 

 

 

Altınok Öz’ün bu kadar kısa sürede keskin karar değişikliğinin sebebi bilinmiyor fakat bu tavırlarının Kartal seçmeni üzerinde olumsuz bir etkisi olması kaçınılmaz gibi gözüküyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum