Ali Kılıç'a Her Kesimden Destek

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Maltepe için tekrar aday olacağını açıklamasıyla muhtarlardan, mahallelerden ve STK’lardan Kılıç’a destek geldi.

Ali Kılıç'a Her Kesimden Destek
24 Kasım 2018 - 07:47

 

 

YENİDEN ADAYIM

Her fırsatta mahallelerde vatandaşlarla  bir araya gelen Kılıç Bağlarbaşı mahallesi sakinleriyle bir toplantıda buluştu. Kılıç toplantıda “Kadın istihdamını arttırdık. Bizi bir araya getiren bu mekanı, kadın kardeşlerimize iş kapısı olması için hizmete açtık. Küçükyalı’da modern bir Tıp Merkezi açtık.

Orada, yüzbinlerce vatandaşımıza ücretsiz sağlık hizmeti sunduk. Bağlarbaşı mahallemize, sizlerin talepleri doğrultusunda çok güzel bir kapalı pazar yeri kazandırdık. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerimizin 40 yıllık imar planı sorununu çözüme kavuşturduk. Her mahalleye kreş projemiz kapsamında, 13 mahallede kreşlerimizi tamamladık. Okul önlerindeki zabıta ekiplerimiz sayesinde, giriş ve çıkışlarda öğrencilerimizin güvenliğini sağlıyoruz. 4 yıldır uygulamada olan ücretsiz okul servislerimizle günde ortalama 450 öğrencimizi okullarına ulaştırıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

“SİZLER OLMADAN HİÇ BİRŞEY OLMAZ”

 Bugüne kadar Maltepelilerin onayı olmayan hiçbir projeye imza atmadığını vurgulayan Kılıç, “Attığımız her adımda sizlere danıştım. Sizlere belki saraylar yapamadım ama bölgenin en büyük şehir parkını, çok yakın bir zamanda sizlerin hizmetine açacağız. Ben bir dönem daha sizlerle birlikte, Maltepe’yi yönetmeye adayım. Burada en çok sizlere güveniyorum. Sizler olmadan hiçbir şey olmaz. Ancak sizlerden bir söz almak istiyorum. Oturduğumuz yerden bir şeylerin değişmesini beklemek olmaz. Bugünden itibaren gittiğimiz her yerde çalışmaya, kapı kapı dolaşıp, komşularımızı ikna etmeye ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetine hep birlikte sahip çıkacağınıza söz veriyor musunuz?” diye sordu. Hep bir ağızdan “söz veriyoruz” diyen mahalle sakinleri, Kılıç’ın adaylık açıklamasına da alkışlarla destek verdi.

 

 

 

MUHTARLAR “BAŞKANLIĞA DEVAM ETMENİZİ İSTİYORUZ”

Belediye başkanı 4.5 yıldır tesis edilen birlikte yönetme anlayışından, kurulan diyaloglardan dolayı memnuniyetini dile getiren muhtarlar, tekne turları, inanç turları, Engelsiz Yaz Kampı, Çanakkale ve Anıtkabir gezileri gibi her mahalleden insanın sosyal hayatına katkı sunan etkinlikler için de teşekkürlerini iletti.

Ali Kılıç’ın çalışmalarından memnun olduklarını kaydeden muhtarlar, ilçede olumlu yönde bir değişim rüzgarı estiğini belerterek  Kılıç’a, “Yerel seçimler yaklaşıyor. Bizler sizinle çalışmaktan mutluyuz. Yeniden seçilip başkanlığa devam etmenizi istiyoruz” diyerek, destek verdi.

 

 KILIÇ " HEPİNİZ BİRER ALİ KILIÇ'SINIZ"

Feyzullah Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Kılıç, “Sizleri buraya davet ederek hem yaptıklarımızı anlatıyor, hem sizlerin eleştirilerini dinliyorum. Maltepe ortalama 500 bin nüfusa sahip kocaman bir ilçe. Herkese tek tek ulaşamayacağıma göre benim gözümde ‘Hepiniz birer Ali Kılıç’sınız.’ Bizler anlatalım, sizler de görmeyenlere, duymayanlara bunları iletin” dedi.

Kılıç 4.5 yıl içerisinde seçim bildirgemizde söz verdiğimiz 19 projenin 18’ini gerçekleştirdik. Sadece birini yapamadık, o da ilçe meydanı projesi. Bunun için de dün Ankara’daydım, gerekli görüşmeleri yaptım ama burası Büyükşehir ve Karayolları yetki alanında, onların da onay vermesi gerekiyor” dedi.

 

 “KENTSEL DÖNÜŞÜM BU DEDİRTECEĞİZ"

Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu planlarıyla ilgili de bir açıklama yapan Kılıç, planın onaylanmasında emeği geçen CHP’li ve AKP’li meclis üyelerine teşekkür ederek, “Arzum şudur ki. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük neden mimari açıdan derli toplu ve turkuaz-beyaz renklerle bezeli Yunanistan gibi olmasın. Neden bu mahallelerin bir kimliği olmasın. Biz, inşallah önümüzdeki dönemde bunu başararak, bu mahallelerimize bakınca ‘İşte sosyal demokrat belediyecilik bu, işte kentsel dönüşüm bu’ dedirteceğiz” şeklinde konuştu.

  

FINDIKLILAR’DAN DESTEK SÖZÜ

Fındıklı mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen başkan Kılıç, önümüzdeki dönemde Fındıklı mahallesine kreş, park ve yaşam merkezi sözü verdi.

Muhtarlığın yan tarafında kreş inşaatına başladıklarını müjdeleyen Kılıç, “Allah nasip ederse, ocak ayından sonra Fındıklı mahallesindeki kreşimizi siz kıymetli annelerin hizmetine açacağız. Tabii ki yetmez. Eğer sizler de bana destek olur, bir dönem daha yönetme yetkisi verirseniz, Mustafa Zengin Ortaokulu’nun yanındaki büyük ve boş araziye, içerisinde spor salonları, düğün, nişan, mevlid gibi etkinliklerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz bir salon, zabıta, vezne gibi belediye hizmet birimlerinin de olduğu muhteşem bir yaşam merkezini önümüzdeki dönemde mahallemize kazandıracağız. Yetmedi, mahallemizin en büyük ihtiyacı olan park alanını mahallemize kazandırarak, Fındıklı halkının rahat bir nefes almasını sağlayacağız.”  Başkan Kılıç’ın verdiği 3 müjdeyi alkışlarla karşılayan kadınlar, yeni dönem için de Kılıç’a destek sözü verdi.

 

 

“ MALTEPE’DEKİ ORDULULAR OLARAK YANINIZDAYIZ”

Maltepe’de yaşayan 20 bin Orduluyu temsil eden 27 yöre derneği, yaptıkları ortak açıklamayla Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, yeniden adaylığını desteklediklerini belirtti.

Ordu Akkuş Dernekler Federasyonu’na bağlı 27 yöre derneği yöneticisi, kahvaltıda bir araya geldi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da katıldığı kahvaltıda söz alan Ordu Akkuş Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Karaoğlu, “Maltepe Belediye Başkanımız Ali Kılıç, her zaman sivil toplum kuruluşlarının, bizim gibi yöre derneklerinin yanında oldu. Bugüne kadar cenazelerimizi hiç yalnız göndermedi. Her koşulda belediyenin araçları cenazelerimizi toprağıyla buluşturmamızı sağladı.

Ayrıca İstanbul gibi bir yerde dernek kurmak ve faaliyet yürütmek kolay değil. Tüm bu zorluklara rağmen Ali Başkan her zaman bize maddi ve manevi olarak destek oldu, yanımızda durdu. Ali Başkan’ın yeniden aday adayı olduğunu öğrendik. Çok memnun olduk. Siz bugüne kadar bize sahip çıktınız, destek oldunuz biz de Ordu Akkuş Dernekler Federasyonu’na bağlı 27 yöre derneği yöneticileri olarak sizin yanınızda olduğumuzu bugün bu toplantıdan kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Yolunuz ve yolumuz açık olsun” diye konuştu. Ardından teker teker söz alan dernek yöneticileri de, Ali Kılıç’ın başarılı çalışmalarını takdir ettiklerini ve aday adaylığı kararını desteklediklerini ifade etti. Ordu Akkuş Dernekler Federasyonu’nun sayıları 20 bini bulan üyeleri ağırlıklı olarak Fındıklı, Başıbüyük ve Zümrütevler mahallelerinde yaşıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum