Altunoğlu CHP'den Aday Adaylığını Açıkladı

Yeminli Mali Müşavir Erol Altunoğlu CHP Kartal Belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. İlçe binasında gerçekleşen adaylık açıklamasına yerel gazeteciler, Belediye Başkan Aday Adaylarından Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Mimar Oğuz Aykan, İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve partililer katıldı.

Altunoğlu CHP'den Aday Adaylığını Açıkladı
24 Ekim 2018 - 06:39

 

 

Başvuru yaptıktan sonra bir açıklama yapan Altunoğlu projeleri ile Kartal’ın her kesiminden oy alabilceğini söyledi.  Uzun yıllar yurtdışında farklı ülkelerde çalışmalar yaptığını söyleyen Altunoğlu 2014 yerel seçimlerde yurtdışında gördüklerini Türkiye’de uygulayabilmek için Belediye başkanı adayı olduğunu belirtti. Yine 2019 yerel seçimlerinde seçilme hakkımı kullanarak aday adaylığım için Kartal CHP ilçe başkanlığına müracat yaptım. Erol Altunoğlu konuşmasının ardından toplantıda bulunan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Altunoğlu’nun bazı projeleri

Altunoğlu’nun açıkladığı projelerden en dikkat çekeni  “Belediyecilikte tek adamcılığa kaldıracağız” projesi. Projenin detayları şöyle “ Her apartman yöneticisini Halk Meclisi üyesi sayarak, onlardan her mahalle için 19’ar kişilik yürütme kurulları belirleyeceğiz. Onların Başkanları da  Kent Konseyi Yürütmesini oluşturacak. Böylelikle Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilçemizin senatosu olacak. Biz ilçenin kumandasını Kent Konesey üzerinden doğrudan halka teslim edeceğiz. Gecikme yada usulsüzlük varsaKent Konseyi üzerinden soruşturma talep etme ya da dava açma yoluyla sorunlu hallerin çözülmesine, yavaş giden işlerin suretlenmesine olanak sağlayacağız. Çağdaş demokrasiler böyle işliyor. Bizde ilçemizi çağdaş dünya ile buluşturacağız. Halka rağmen hiçbir şey yapılmasına fırsat tanımayacağız.

Böylelikle Kartalımızda halkın iktidarını kurmuş olacağız. Beledeyi Başkan adaya adayı oylmamdaki asıl maksadım Belediye yönetimlerinden tek adamcılğı ortadan kaldırabilmek. Bu yolla Kartal’ımızın senatosunu meydana getirmek suretiyle her karar ayaımasında halkın dorudan etkili olmasın sesebiyet verecek düzeni kurmak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum