Soğanlık Kızılay çifte bayram yaşattı

Türk Kızılay'ı Kartal’da bulunan ihtiyaç sahiplerine kıyafet ve gıda paketleri dağıttı. Bayram öncesi dağıtılan eşyalar binlerce insana çifte bayram yaşattı.

Soğanlık Kızılay çifte bayram yaşattı
28 Ağustos 2018 - 20:39

 

Yardıma muhtaç insanların her zaman yanında olan Kızılay Kurban Bayramı öncesi Kartal’da pek çok insanı mutlu etmeyi başardı.  İstanbul Kızılay Soğanlık şubesi günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayarak bağışcılardan gelen yardımları ihtiyaç sahibi insanlara dağıttı. Kartal meydanında kurulan standa özenle tespit edilen aileler davet edildi. Buraya gelen kadın, çocuk , erkek binlerce insan bağışçılardan gelen kıyafetten ayakkabıya pek çok ürün içerisinden ihtiyaç duydukları eşyaları alarak bayrama daha mutlu olarak girdiler.

 

BAYRAMDA İKİ BİN AİLEYE ULAŞILDI

Şimdiye kadar yaptığı pek çok faaliyet ile adından çokça söz ettiren Türk Kızılayı Soğanlık şubesi bayramın getirdiği bereketle hayırseverlerden gelen yardımları bayram sonuna kadar iki bin aileye ulaştırmayı başardı.  Hedeflerinin daha çok insana yardım etmek olduğunu söyleyen Kızılay Soğanlık Şube başkanı Murat Çalış ‘‘ İstiyoruz ki bayramı herkes bayram gibi geçirsin, kimse bir eksiklik hissetmesin’dedi.  Bayram öncesinde günlerce çalıştıklarını dile getiren Çalış ‘‘gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ettik ve bu aileleri buraya davet ettik. Kendileri yada çocukları için neye ihtiyaç duyuyorlarsa bağışcılarımızdan gelen her türlü malzemeyi kendilerine sağladık. Buraya gelemeyen ailelerimize  hazırladığımız kolilerimizi götürdük, götürmeye de devam edeceğiz’’ dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum