Selçuk İnan: Güçlüyüm 4 yıl daha oynarım

Selçuk İnan: Güçlüyüm 4 yıl daha oynarım
23 Mayıs 2018 - 07:06

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında Ajda Pekkan'ın 'Ah ne günler, günler daha yaşanacak hem de doya doya' şarkısıyla sözleşmesini uzatmak istediği mesajını gönderen takım kaptanı Selçuk İnan, geleceği ve geride kalan sezon ile ilgili konuştu.
33 yaşındaki futbolcu, "Aklımda 3-4 yıl daha oynamak var. Çünkü fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Oynadığım mevki itibarıyla 36- 37 yaşlarını bulabilirim. Bir yıl daha sözleşmem var ama bu bir yıl sonra ayrılacağım anlamına gelmez. İlerleyen dönemde Galatasaray'da farklı bir pozisyonda yer almak gibi bir hedefim var" ifadesini kullandı.

TARAFTARA KIRILMADIM
Sezon içinde yaşadığı form düşüklüğü sonrası tribünlerden tepki aldığı hatırlatılan Selçuk, "Taraftarlara karşı kırgınlığım olmadı. Ama üzüldüğüm anlar oldu. Hep onları anlamaya çalıştım" diye konuştu. Hocası Fatih Terim'e de övgü yağdıran tecrübeli oyuncu, "Fatih hoca sadece Galatasaray ve bizim için değil, Türk futbolu için de bir şans. Bence ondan yararlanabildiğimiz kadar yararlanmalıyız" dedi.

ÖNCE BİR KEYFİNİ ÇIKARALIM
Selçuk, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirerek, "Gruptan çıkıp, yarı final, final oynamak bunlar zor şeyler. Çok önemli, maddi açıdan yüksek gelirlere sahip takımlar var. Bence ilk olarak tadını çıkarıp, devamlı orada olmayı hedeflemek lazım. İstikrarlı bir şekilde orada olmak önemli" dedi.


ARDA ÇOK DUYGUSAL BİR İNSAN
Başakşehir'de oynayan ve 16 maç ceza saha yakın arkadaşı Arda Turan hakkında da konuşan Selçuk şunları söyledi: "Bazı zamanlar düşüşe girdiğinizde ayağa kalkmanız gerekiyor. Ayağa kalkma esnasında tekrardan sendelediğiniz vakit aynı performansı yakalamanız biraz daha zor oluyor. Arda da bunu yaşadı bence. Arda fazla duygusal. Bence bunlardan fazla etkilendi."


YORUMLAR

  • 0 Yorum