Profesör Ölümden Döndü

ATAŞEHİR'de görevli olduğu hastaneye gitmek için yola çıkan Prof. Dr. Sertan Ergun bir taksiyle çarpıştı. Doktor taklalar atan araçtan talih eseri yara almadan kurtuldu.

Profesör Ölümden Döndü
09 Ağustos 2018 - 10:55

Kaza saat 10.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Mormenekşe Sokak'ta meydana geldi. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş, Çene Cerrahisi Prof.Dr. Sertan Ergun, aracıyla hastaneye gitmek için yola çıktı.  Ergun, Ali Yağcı'nın kullandığı taksi ile çarpıştı. Çarpışmanın  etkisiyle Sertan Ergun aracı taklalar attı. Kazayı gören çevredekiler itfaiye ve sıhhat ekiplerine havadis, bilgi, salık verdi. İhbar üzerine vaka yerien gelen polis ekipleri diğer bir kazanın yaşanmaması için tedbir aldı.

YARA ALMADAN KURTULDU

Sertan Ergun hurdaya dönen araçtan talih eseri yara almadan kurtuldu. Aksi dönen vasıta çevredekilerinin de  yardımıyla çekiciye yüklendi. Kaza geçiren Ergun, 'Aşağıya iniyordum, taksiye çarpıp takla attım' diye konuştu.

ARKADAŞLARI YARDIMA GELDİ

Kaza haberini saha Ergun'un arkadaşları vaka yerine geldi. Prof.Dr. Sertan Ergun,  araçtaki eşyalarını topladıktan sonra arkadaşlarının aracıyla kaza yerinden ayrıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum