Reklam

O tweetler ile ilgili açıklama

Muharrem İnce'nin Pendik'te yaptığı mitingin ardından Ak Parti Pendik ilçe başkanlığı ve ilçe yöneticisi tarafından atıldığı iddia edilen tweet ortalığı karıştırmıştı. Bugün konunun muhattaplarından açıklama geldi.

O tweetler ile ilgili açıklama
17 Haziran 2018 - 10:27

24 Haziran için çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem ince bayramın ikinci günü Pendik'te vatandaşlarla buluştu. Daha sonra sonra sosyal medyada Ak Parti Pendik ilçe başkanlığı ve il yöneticisi tarafından iddia edilen paylaşımlar dolaşmaya başladı. Öyleki atıldığı iddia edilen tweetlerde Muharrem İnce mitinglerine katılan vatandaşlara 'Kapımız bundan sonra size kapalıdır' mesajı veriyordu. 

Paylaşıldığı iddia edilen o tweetler ; 

Yemyeşil Bir HayatBasın Ekspres'in kalbinde %20 + %5 indirim fırsatı. 50 Ay "0" Faiz. Hemen teslim!Yemyeşil Bir HayatÖzel Tasarımlı ÇiçeklerBabalar Gününde Farklı Bir Sürpriz Arayanlara Özel Tasarım Çiçekler!Özel Tasarımlı ÇiçeklerMercedes Benz C serisiHaziran ayında 170.000 TL’ye kadar %1,39 faiz - 36 ay vade fırsatıMercedes Benz C serisiEv Alacaklara İyi Haberİş GYO ve Nef’ten tarihi fırsat. %20 indirim ile ev sahibi olmak için şimdi başvuru yapın.Ev Alacaklara İyi Haber

Parti ilçe yöneticisi Şükrü Oğuz iddiaların sosyal medyada çok konuşulmasının ardından kendi hesabından bir açıklama yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum