CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Yüksel Partililerle Buluştu

Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Kartal ilçe binasını ziyaret etti. Yüksel’i burada onlarca partili karşıladı.

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Yüksel Partililerle Buluştu
30 Ocak 2019 - 15:52

İlçe Başkanı Muammer Çelebi ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra, salonda kendisini bekleyen taraftarlarına seslenen Yüksel: “10 yıl boyunca Kartal’ı sosyal demokrat belediyecilik ile buluşturan Başkanımız Sayın Altınok Öz’e teşekkür ediyorum” dedi.

Çelebi: “Çok heyecanlıyım. Bu kadar heyecanlanacağımı beklemiyordum. 10 yıldır belediyesini yönettiğimiz Kartal Belediyesi’ni önümüzdeki süreçte de CHP olarak yönetmek istiyoruz. Burada STK başkanlarından, muhtarlara ve milletvekillerine kadar birçok kişi var. Kartal bunu hak ediyor. Hepinize teşekkür ederim.

Bize Kartal’da belediye başkanlığını kazandıran Kartal Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz’e ve ekibine çok çok teşekkürler ediyorum. Kartal’ı sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yöneten, tüm zorluklara göğüs germiştir. Kendilerine teşekkürü borç biliyoruz. Bir teşekkür de burada bulunan diğer aday adayları arkadaşlarımı da kutluyorum. Önümüzdeki altmış günlük süreçte de yanımızda olacaklarına inancım tam” dedi.

Gökhan Yüksel: “Bu kadar güzel coşkuyu, heyecanı, bu kadar güzel insanı bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim bütün ümidim gençliktedir, sözünü ve Bursa Nutku’nu şiar edinmiş bir partili olarak karşınızdayım.

Beni bu göreve layık gören ve bana inanan; başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcılarımıza, il başkanlığımıza, ilçe başkanlığımıza kısacası Cumhuriyet Halk Partisi aileme sonsuz teşekkürler ediyorum.

10 yıl boyunca Kartal’ı demokrat belediyecilik ile buluşturan, belediye başkanımız Sayın Altınok Öz’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Devralacağım bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Kartal’da doğdum, Kartal’da büyüdüm. Sizlerin desteği ile meclis üyesi oldum, encümen üyesi oldum, başkan yardımcısı oldum kısacası yerel yönetimlerde deneyim sahibi oldum. Tecrübemiz, hayallerimiz ve bize inanan binler var. Kartal’ın yirmi mahallesini, 2200 sokağını karış karış gezen bir kardeşiniz olarak, devraldığım bayrağı en iyi taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kıymetli dostlar; bu süreçte inanın telefonum kilitlendi. Kimseye dönüş yapamıyorum. Beni bu konuda anlayacağınızı düşünüyorum. Ben sizin evladınızım, sizler beni en iyi şekilde tanıyorsunuz. İnanın tanımayanlar da tanıdıkça çok sevecekler. Bütün Kartal’ı karış karış gezip, onların beni evlatları olarak bağrına basmalarını sağlayacağız. Bu yolda benimle var mısınız?

Bütün Kartal halkının gönlünü alarak burada CHP iktidarını devam ettireceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum