Beyoğlu'nda 400'Den Fazla Çocuk Toplu Sünnet Şöleninde Eğlendi

25’inci Beyoğlu Sünnet Şöleni, 400’den fazla çocuk ve ailelerinin katılımıyla Kasımpaşa İskelesi’nde gerçekleştirildi. Minikler şölende doyasıya eğlenirken, etkinlikte Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da çocukları yalnız bırakmadı.

Beyoğlu'nda 400'Den Fazla Çocuk Toplu Sünnet Şöleninde Eğlendi
04 Temmuz 2018 - 06:36

 

25’inci Beyoğlu Sünnet Şöleni, 400’den fazla çocuk ve ailelerinin katılımıyla Kasımpaşa İskelesi’nde gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediyesi aracılığıyla her sene geleneksel olarak düzenlenen şölene Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı. Şölende çocuklar kendileri için hazırlanan animasyon gösterileri ve yarışmalarla doyasıya eğlendi. Sünnet olmak için kayıt yaptıran çocukların kıyafetleri ve hastane masrafları Beyoğlu Belediyesi aracılığıyla karşılanırken, aileler şölende kendilerine verilen kart ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kasımpaşa Binası’na (Kasımpaşa Deniz Hastanesi) giderek çocuklarını sünnet ettirebilecek.

“Sünnet şöleni 25 yılını doldurdu”
Çocuklar için Beyoğlu’nda birbirinden farklı birçok faaliyet gerçekleştirildiğini anlatım eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Sünnet şöleni 25 yılını doldurdu. Sosyal hayatın mühim bir vakası, 400’den fazla çocuk bugün burada sünnet şöleniyle sünnet olacaklar. Etkinliklerden biri bitiyor, biri başlıyor. İşte heyecanımız burada, bu anlamlı günde sizlerle bu anları bölüştüğüm için mesut olduğumu anlatım etmek istiyorum” dedi.
Oğlunu sünnet ettirmeden evvel şölene katıldığını ve ilçede gerçekleşen etkinliklerden fazla memnun olduğunu anlatım eden Osman Kodalak, “Bütün yeğenlerimizi Beyoğlu’nda sünnet ettiriyoruz. Sadece sünnet değil, etkinlikler muhteşem” ifadelerini kullandı.addAd("/128070660/Milliyet_Yerel/Detayici_300x250", [[250, 250], [300, 250], [336, 280]], "Gad300250", true, 1, 0);


YORUMLAR

  • 0 Yorum