BAK ŞU CHP'Lİ BAŞKANIN YAPTIĞINA

Geçtiğimiz günlerde A haber CHP’li Kartal belediyesine ait arama kurtarma teknesinin Belediye Başkanı Altınok Öz’ün eşine hizmet ederken görüntülemiş ve görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü.

BAK ŞU CHP'Lİ BAŞKANIN YAPTIĞINA
02 Ağustos 2018 - 12:49

 

 

Kartal Belediyesine yani kamuya ait ve  üstelik arama kurtarma gibi önemli bir sorumluluğu olan bir araç belediye başkanının ve eşinin şahsi işleri için kullanılmaktaydı. Teknenin bağlı olduğu barınaktaki balıkçılarda bunu doğruluyordu.

 

O TEKNE ARAMA KURTARMA TEKNESİ OLAMAZ

Gündeme gelen haberin ardından yaptığımız araştırmalarda uzmanlardan alınan bilgilere göre belediye’nin zaten arama kurtarma için bir zodyak botu olduğu fakat  bu haberde gösterilen teknenin bir arama kurtarma işini yapabilecek bir tekne olmadığı gezi teknesi olduğunu söylediler. Bu tip teknelerin devrilme riskinin  yüksek olduğu ve arama kurtarma amacı ile kullanıldığı başka bir yer olmadığı belirten uzmanlar kurtarma botları çif motorlu olur, bu gezi teknesidir yedek motor bunu taşımaz.

TEKNENİN BENZİNİ BELEDİYE YAKIT DEPOSUNDAN

İddialara göre belediye başkanı ve eşinin özel işlerinde kullandıkları bu teknenin yakıtı Kartal belediyesinin Esentepe’de bulunan ve belediyeye ait araçların yakıt ikmallerini gerçekliştirdikleri yakıt deposundan tedarik ediliyor. Bidonlara doldurularak yine belediyeye ait araçlarla teknenin bağlı olduğu barınağa gelen benzinler burada tekneye naklediliyor. Araçlar tarafından taşınarak benzinin tekneye nakledilmesi işlemi www.ilkhaber.biz sitesi tarafından tespit edildi. İstanbul gibi yoğun insan ve araç trafiğinin olduğu bu şehirde araç arkasında benzin taşımaya kim yada kimlerin izin verdiği merak konusu

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum