Aile Sırları'na Yoğun İlgi

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2017 - 2018 tiyatro sezonu oyunlarından “Aile Sırları”adlı oyununun galası 06 Aralık Perşembe günü Cevahir Salon 2’de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Galaya basın mensupları, jüri üyelerinin de bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Aile Sırları'na Yoğun İlgi
07 Aralık 2018 - 18:58

 27 Nisan 2018 Cuma günü prömiyerini yapan oyunda; Babalarının evden ayrıldığını ve kendisinden haber alınamadığını öğrenen üç kız kardeş ilaç bağımlısı annelerine destek olmak için eve dönerler. Ancak büyüdükleri yuvaya geri dönerken hayatlarına giren sadece yeni insanlar değil, aynı zamanda geçmişlerinde iz bırakan sıkıntıları ve yeni hayatlarındaki problemleri de beraberlerinde getirirler.  

   Tracy Letts'in yazdığı, Aslı Önal'ın çevirisini yaptığı “Aile Sırları” oyununun yönetmenliğini Bilge Emin yapıyor. Dekor tasarımında Behlüldane Tor'un, kostüm tasarımında Fatma Öztürk'ün, ışık tasarımında İ. Önder Arık'ın imzası bulunuyor. Müzikleri Berkay Yiğitaslan'a, hareket düzeni Aslı Öztürk'e ait olan oyunun dramaturgu ise Günay Ertekin. Oyundaki karakterlere Hülya Gülşen, Mine Tüfekçioğlu, Engin Delice, Şamil Kafkas, Zeynep Köse, Esra Yaşar, Sibel Yıldırım, Begüm Mısırlı, Emre Yeşilöz, Tuba Gürzumar, Cem Sürgit ve Ömer İvedi hayat veriyor.

   Oyun, 09 Aralık Pazar gününe kadar Cevahir Salon 2’de izlenebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum