Reklam

Başbakan Yıldırım Erzincan'da son dakika önemli açıklamalar yapıyor!

Başbakan Yıldırım Erzincan'da son dakika önemli açıklamalar yapıyor!
01 Ocak 1970 - 00:00

İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

Aydınlık yarınlara birlikte yürümeye hazır mısınız? Bir evladınız olarak ülkeme, memleketime layık olmak için çok çaba sarfettim. Sizlerle büyük Türkiye yürüyüşüne devam edeceğiz. Demokrasimizi, ekonomimizi daha da geliştireceğiz. Bizler bu cennet vatanın, bu aziz milletin değerlerine sahip çıkarak ayakta durmayı başardık. Ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütlerine karşı gençlerimiz ülkemizin bugününün de yarınının da teminatıdır. Gücümüzü hemşehrilerimizden alıyoruz. Sizlerle aydınlığa birlikte yürüyeceğiz.addAd('/128070660/Milliyet_Siyaset/Detayici_300x250', [300, 250], 'Gad300250', true, 1, 0);

15 Temmuz gecesi gençlerimiz meydanlara indi. Tankların önünde duran gençler sizlerdiniz. İşte bizim gençliğimiz bu. Böyle oldukça hiçbir şey bu ülkeye ve bu millete asla zarar veremez. Adalet ve özgürlük sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Ekonomimizi daha da geliştireceğiz. Bu millet neyi hakediyorsa onu başaracağız.

"ARTIK GENÇLERİMİZİ TERÖR ÖRGÜTLERİ VE FETÖ'CÜLER YÖNLENDİREMEZ"

"Türkiye'yi bir bütün olarak kucaklayan, tarihine ve kültürüne sahip çıkan bu gençleri bölücüler ve FETÖ'cüler yönlendiremez. Bize bizden başka dost yok sevgili gençler. Bunu Afrin'de, El Bab'da, Gabar'da, Dağlıca'da gördük. Bütün gayretimiz geçmişin yanlışlarına düşmeden emin adımlarla geleceğe yürümek."

 

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('Gad-957'); });

YORUMLAR

  • 0 Yorum